Droom Deal Dagen

Boek tot/met zondag de 27e april uw speciale verblijf: De kamerprijs is zo aantrekkelijk dat u misschien zelfs meer dan 1 keer wilt verblijven tussen 1 mei en 30 juni. Boek nu de Droom Deal Dagen, er is een beperkt aantal kamers beschikbaar!

Voorwaarden
 
  
 
Green Stay is een win/win

Wilt u lekker weg voor het weekend of bent u op zoek naar een kamer voor uw zakenreis? Nu kunt u geld besparen en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn.

Bespaar 10% op uw verblijf
en tegelijkertijd
gebruikt u minder water, energie en schoonmaakmiddelen


Indien u 2 of 3 nachten verblijft, bespaart u op uw kamer kosten doordat u geen gebruik maakt van de schoonmaakservice voor uw kamer; alleen uw bed wordt netjes opgemaakt.

Voorwaarden
 
  
 
Extra genieten! Jij verblijft, Golden Tulip betaalt

Beleef een extra nacht! Verblijf 3 nachten: Betaal er slechts 2 want 1 nacht geeft Golden Tulip u kado.

Voorwaarden
 
  
 
Verblijf langer en bespaar meer

Verblijf 4 nachten en betaal er slechts 3! Geniet u niet alleen MEER, maar bespaart u ook MEER bij Golden Tulip!
* Om te profiteren van dit aanbod dient u het Stay More, Save More tarief te boeken. Andere tarieven kunnen ook beschikbaarheid hebben, zoals het Book & Stay tarief of het Prepay & Save tarief.

Voorwaarden
 
  
 
Prepay & Save

Bent u er zeker van dat u een verblijf gaat boeken en achteraf de reservering niet hoeft te wijzigen? Boek dan nu en bespaar door vooruit te betalen! Maak gebruik van de gelegenheid en ontvang een speciale korting op de best beschikbare prijs!
* Om te profiteren van dit aanbod dient u het Prepay & Save tarief te boeken. Andere tarieven kunnen ook beschikbaarheid hebben, zoals het Book & Stay tarief of het Stay More, Save More tarief.

Voorwaarden
 
  
 
Shopaholic en Bubble&Bite

Lekker winkelen en slapen in Zuid Limburg! Geniet na aankomst van Bubbles (Prosecco) & Bite in het hotel. Bezoek ook Maasmechelen Village, met meer dan 100 luxe boetieks 30 tot 60%* korting; op slechts 25 auto minuten van Maastricht. Uw verblijf wordt compleet met een uitstapje naar het historische centrum van Maastricht. *t.o.v. de oorspronkelijke prijs in de traditionele detailhandel
 
  
 
Paradontax actie

Verblijf 1 nacht en Maastricht en geniet van ons riante aanbod: - Ontvangst met welkomstdrankje - 3-gangen verrassingsdiner - Overnachting op basis van 2-persoonskamer - Uitgebreid ontbijtbuffet - Informatie over de omgeving - Gratis Wifi
 
  
 

 
Affordable Art Fair Maastricht

Blijf je slapen? Vanaf € 57,50 p.p.p.n. - Comfort kamer - inclusief ontbijt
 
  
 

 
American Express
American Express

In samenwerking met American Express, presenteren wij met genoegen een speciale aanbieding voor American Express kaarthouders.
* Maak gebruik van ons exclusieve aanbod van 31/12/2014.
 
  
 
Golden Tulip Apple Park Maastricht - P. De Coubertinweg 3 - 6225 XT - Maastricht - Nederland
Tel: (+31) 43 3529000 - Fax: (+31) 433529001 - Email: info@applepark.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group