GOLDEN TULIP APPLE PARK MAASTRICHT

Golden Tulip Apple Park Maastricht

Heerlijk shoppen in Maastricht of genieten van de natuur in het Limburgse Heuvelland met een verblijf in Golden Tulip Apple Park.
 

Golden Tulip Apple Park is strategisch gelegen aan de rand van Maastricht. Een ideaal startpunt voor uw bezoek aan de stad en omgeving. Op loopafstand van het hotel kunt u onder andere het mooie en meest moderne zwembad van Nederland vinden, het Geusseltbad, en een mooi natuurgebied.

Wilt u het historische centrum bezoeken om heerlijk te flaneren door de gezellige straatjes, lekker te winkelen of te proeven van onze Bourgondische cultuur? Het centrum van de stad ligt op anderhalve kilometer afstand. U bent dus nooit ver weg van het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouwenplein, het Bonnefanten museum en nog zoveel andere mooie bezienswaardigheden.

Op vrijdag en zaterdag hebben wij een gratis shuttle service beschikbaar welke u op gezette tijden snel naar het centrum kan brengen (Deze service is op basis van beschikbaarheid en geldt alleen voor de reis naar het centrum; bij check-in kunt u inschrijven voor uw gewenste tijdstip. De shuttle rijdt niet tijdens de kunstbeurs TEFAF en de jaarlijkse concerten van Andre Rieu op het Vrijthof).

Ook de sportieve en avontuurlijke gasten zullen niet teleurgesteld zijn door een bezoek aan Golden Tulip Apple Maastricht. De ideale ligging zorgt ervoor dat u al snel in het Heuvelland bent. Erg handig, mocht u lange wandelingen of fietstochten wilt maken. Jaarlijks is dit gebied het strijdtoneel van de Amstel Gold Race waarbij u langs de mooiste plekjes van Zuid Limburg komt. Valkenburg ligt dan ook op amper 7 kilometer afstand met haar befaamde Cauberg.

Zakelijke gasten zullen ervaren dat het hotel een gunstig gelegen uitvalsbasis is voor afspraken en Maastricht, Aken of Luik. Naast de goede bereikbaarheid via de A2, is het hotel van alle gemakken voorzien om ook de zakelijke gast optimaal van dienst te kunnen zijn.
Onze uitstekende vergaderzalen zijn compleet uitgerust en we beschikken over een Executive Lounge waar u op het gemak nog even de dag na kunt bespreken.

Kortom, U bent van harte welkom!

Golden Tulip Apple Park is trots met de behaalde certificering GOUD.
Green Key is de Internationale standaard op het gebied van duurzaamheid voor de hotel -en recreatieve sector. 

 
Hotel & Maastricht video presentatie

Golden Tulip Apple Park video

 

Beleef Maastricht & omgeving

Wilt u nog meer weten over de stad Maastricht? Klik hier om de stadgids te openen met allemaal leuke en bijzondere informatie.

 
Bekijk ook eens onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.