Reserveer een kamer
Aankomstdatum
Calendar
Nachten
Personen per kamer
Aantal kamers
Golden Tulip Apple Park Maastricht
The Green Key is awarded to companies in the tourism and recreation industry who contribute to the prevention of climate change and voluntarily take measures to do more about the environment than legislation orders them.

Golden Tulip Apple Park Maastricht

Golden Tulip Apple Park Maastricht 3.6Hotel beoordeling 3.6 uit 5 gebaseerd op 52 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen.

Welkom bij Golden Tulip Apple Park Maastricht
Golden Tulip Apple Park Maastricht heeft 165 goed uitgeruste non-smoking kamers, een fitness ruimte en een restaurant; Dreamz, Restaurant & Bar. Het hotel, dat gelegen is nabij het historische centrum van Maastricht, biedt zeer bijzondere vergaderfaciliteiten om het beste uit uw vergadering te halen. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen!! Golden Tulip Apple Park Maastricht, uw zakelijke oplossing.
Haal het meeste uit uw meeting met onze 'Meet, Work & Inspire' concept, terwijl uw zintuigen worden verrast door onze speciale ruimtes: The Kitchen – voor Masterclass koken en The Winery – voor wijnproeverijen. Naast deze speciale ruimtes, heeft het hotel een grote Lobby voor recepties, en vergaderzalen: Manhattan, Harlem en Bronx, die u afzonderlijk kan gebruiken, maar bij het verwijderen van de muren zijn alle drie de zalen samen te gebruiken (met een capaciteit tot 250 personen).

Gratis Shuttle Service Vanaf vrijdag 17 mei 2013 kunnen gasten gebruik maken van onze gratis shuttle service.

Golden Tulip Apple Park Maastricht in de Gault Millau & Michelin-gids 2013!
Na een aantal anonieme bezoeken van meer dan 20 internationale en professionel critici, werden 500 restaurants en 220 hotels opgenomen in de Gault Millau-gids 2013. Deze bedrijven kunnen worden beschouwd als het beste van hun soort in Nederland! 
We zijn trots om u te informeren dat ook Golden Tulip Apple Park Maastricht voor de derde keer op rij deel uitmaakt van deze mooie selecte groep. En dat is niet alles! Onze locatie wordt ook sterk aanbevolen door de Michelin-gids 2013. De Guide Michelin wordt beschouwd als een van de beste in haar vakgebied!
 
Nog niet overtuigd van Maastricht als uw zakelijke bestemming?
Bekijk dit filmpje en zie zelf waarom Maastricht de ideale bestemming is voor uw vergadering, congres of training. Maastricht is ook de perfecte bestemming voor een romantisch uitje voor twee of een mini-vakantie met het hele gezin.  

MECC Maastricht is zeer goed bereikbaar vanaf Golden Tulip Apple Park Maastricht.

Maak een reservering bij Golden Tulip Apple Park Maastricht

Maak direct een online reservering bij Golden Tulip Apple Park Maastricht. Onze website biedt u de mogelijkheid om een reservering te maken waar dan ook op elk moment. Maak gerust gebruik van onze online booking tool aan de linkerkant van de website om de beschikaarheid te zien en voor de laagste prijzen. U kunt ook gebruik maken van de directe link om beschikbaarheid en kamerprijzen te checken. 

Golden Tulip Apple Park Maastricht
Pierre de Coubertinweg 3
6225 XT Maastricht
The Netherlands

Tel: +31 (0) 43 352 9000
Fax: +31 (0) 43 352 9001
E-mail: info@applepark.nl

Vind ons op GPS: Breedtegraad 50.858872 Lengtegraad 5.718152

Volg ons Facebook en twitter!

Facebook en twitter @goldentulipapm

 

Golden Tulip Apple Park Maastricht - P. De Coubertinweg 3 - 6225 XT - Maastricht - Nederland
Tel: (+31) 43 3529000 - Fax: (+31) 433529001 - Email: info@applepark.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group